tisdag 15 juli 2008

21.31

Imorse var jag så trött så att jag inte ens orkade duscha, då fick jag stå på torget och se trött och äcklig ut, kanske var därför som det inte gick så bra med försäljningen idag, du. Dagen gick väldigt långsamt och jag fick ont i fötterna av dom platta skorna jag har, borde kanske ta på mig något annat, men näää..
Slutade två, då gick jag och köpte ett vitt linne, eftersom jag har tappat bort mitt som jag hade redan. Sen gick jag runt i cirklar och åkte upp och ner i rulltrapporna inne på H&M när jag väntade på att Lisa skulle komma in till mig. Hon kom vid tre, då gick vi dirr till Sushibar och åt sushi, vad ville killen som jobbade där? Vi ville inte ha soppa eller te, men han tvingade på oss det, typiskt japaner. Eller var han verkligen japan!?! Typiskt såna där iaf.
Sen gick vi runt i nån timme och letade jeans till lisa men hon hittade ingenting.. Hatar att köpa jeans!! det är det jobbigaste som finns, förutom att vara trött.
Anywayzz, vi åkte buss hem vid 5, då la jag mig på sängen och somnade på en sekund, sen vaknade jag nån timme efter av att nån skrek i mitt öra att det var mat. Asont i magen fick jag när jag åt.
Sen fick jag ett mess av alice som ville promenera med mig, klart man ställer upp för laget. man är ju ingen diskuskastare jag menar.
Så vi gick runt åkersviken med vicky. Hittade massor med smultron också, så vi var tvungna att bygga ett sånt där strå,. Smultron är mitt godaste.
Nuuu ska jag sova så jag inte är hur trött som helst imorn.. putts
jag + smultronstrået i en dålig mobilkamera
PS! Blev jätteglad förut! :)

Inga kommentarer: