lördag 30 augusti 2008

Lördagsgodis

Igår blev en festlig afton. Allt började vid sjutiden då maria och lisa kom hit till marja på tacokväll, det blev för mycket köttfärs för kryddan så smaken var mild. Förutom det så var det gott och trevligt. Mysigt med en ny maria också, hon verkade ju trevlig faktis.
Några timmar senare kom anna moa matilda elsa och sällskapade, senare begav vi oss ner mot haga till nån äcklig snobb som hade nån sorts tillställning. Har aldrig träffat mer otrevliga och odrägliga människor, ska aldrig i mitt liv befinna mig i samma area som dom människorna. Tack för det.
Efter den otrevliga vistelsen hos surnuckan så gick vi ner till stan för att möta upp teddy och einar. Det var trevligt osv.
Sen blev det sovning.
Imorse gick jag och lisa ner på citygross och köpte en wrap med lufttorkad skinka som smakade arsle, sen gick vi upp till maria igen och åt gröt. Och en macka. Sen ner igen för att köpa karras chips och andra ätbara ting. Huvudsaken vi inte blir undernärda.
Den här dagen skall endast spenderas i marias soffa med resan till melonia och bubbelvatten. Ikväll blir det nog festligt igen :)

PSUUUSUSUPSUPSPSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Inga kommentarer: