måndag 20 oktober 2008

Work it out

Buongiorno!
Skol-och schemamässigt är måndagar alltid den konstigaste dagen på veckan. Eller nu när jag tänker efter så är den kanske inte så konstig...men det uppstår alltid problem, och jag har alltid två och en halv timmes hål, men det är bara skönt iofs.

Hade ingen MSK idag så slutade vid två, då gick jag och tränade, går alltid att träna bäst när jag tränar ensam, så det blev riktigt hårt idag. Sen gick jag ut, men var tvungen att vända och köpa en banan när jag såg att det var snyggingen som satt i kassan. Whah!!
Körde hem och nu är jag nyss hemkommen.

Den här aftonen ska verkligen gå i pluggets tecken, skall icke svika mig själv ikväll. Men först ska jag höra om det blir nån mat...?!
Imorgon är det teater för alla samhällare tror jag. "Svart som synden"...låter emo/svartrockigt. Passar ju mig enligt Gunnar, så det är klart man ska gå :)

Dagens roligaste: Andreas spelar gitarr, trummor, bas, piano OCH kan sjunga....
..
...
...................Andas.

5 kommentarer:

thuha sa...

HAHAHAHA andreas har talanger!

sanna sa...

andreas kan allt:D

thuha sa...

snälla sanna, vi ber honom sjunga nånting nåndag? en operalåt, för det kan han ju säkert :):):)

sanna sa...

haha jag frågade om han kunde sjunga för mig förut idag,men han ville inte :(:(:( han kanske kan spela in nåt åt oss?

maria sa...

andas, jag kan inte andas. Jag vet fler som kan sjunga, t.ex en kille jag skrev en del med på msn i sexan, vi var alltså tolv år. Han skickade en låt till mig idag som han hade spelat in (fast ljudet var inte det bästa för hans mick var ganska dålig sa han) där han sjöng med i en låt. Han frågade om det lät urkasst eller helt okej.