tisdag 16 september 2008

HÖST eller BRÖST?

Nu har jag äntligen fått tillbaka min telefon från lagningen som endast tog en och en halv månad! Synd att den är ungefär lika seg som den var innan men ahhh.

Idag var man i skolan as usual, gick väl bra hehehe. Pratar inte så mycket i min klass, så när jag träffar mina old m8s så blir jag helt pratig och har massor att berätta.. jag måste bjuda in mig själv i den nya klassen mer! Synd att jag har ont i huvudet hela tiden så det är lite svårt hehehe :)

På skolan hände inget speciellt mer än att jag hade fett hår, mytoman_guy sa inget speciellt, och jag hade ont i huvet som sagt.

Spanska sista lektionen, sen blev jag hembjuden till Stina på en one tree hill-afton med tacos och choklad, det erbjudandet kan man ju bara inte tacka nej till, så dit åkte man och spenderade denna tisdagskväll.
Pappsen hämtade mig och nu sitter man här och tänker över sina synder. Jag känner på mig att imorgon blir en bra dag. Posse!HEJRÅTillåt mig att bjuda på en bild på oss som är nämnda i detta inlägg. Från höger ser ni mig och stina. LoL, två-tre år sen


4 kommentarer:

stinis sa...

Vad söta vi är :)

math sa...

Hoho:) om jag inte minns helt fel så knäppte jag det där kortet när vi var i sthlm för någre år sen! Så vackra ni var, inklusive mats vid bankomaten))

sanna sa...

jaa det stämmer :) du kanske skulle ha gått foto istället för estet?

mäs sa...

Tanken har slagit mig..