onsdag 31 december 2008

Last

Idag är det den sista dagen av 2008, så det är bäst man passar på att njuter av stunden, det här året kommer aldrig tillbaks. Jag har haft ett fantastiskt år fyllt av läckerheter ända sen förra nyårsdagen.

Vintern så tränade jag rätt mycket, jag hade ett mål att gå ner i vikt, jag lyckades. Jag umgicks en del med Alice och maria, men mest var jag med min dåvarande Jesper, vi hade ganska tråkigt, men samtidigt roligt. Vi var mycket i hans lägenhet i stan, spelade tv-spel och tränade.

När våren kom umgicks jag mer med Maria, vi satt vid ån inne i stan och åt jordgubbar och diverse frukter samt planerade alla roliga tjejmiddagar, maskerader och sommarfester vi skulle på. Jag var fortfarande tillsammans med Jesper, vi planerade en resa vi skulle göra tillsammans, jag ville till london eller turkiet, han ville ingenstans. Jag fyllde 17.

Äntligen kom min efterlängtade sommar som jag alltid längtar efter 9 månader om året, då åkte jag och fjällvandrade med Alice och hennes familj, jag och jesper åkte till Turkiet, där vi hade ganska kul, men samtidigt ganska tråkigt. När vi kom hem därifrån kände jag mig brun och snygg, hade gått ner i vikt där också. Mitt och jespers förhållande börja tröttas ut och vi blev less på varann, så jag umgicks mycket med alice. Det vart gatufest i sundsvall, där jag gled runt på en räkmacka alla dagar, det var en myyycket rolig gatufest! Då insåg jag också att jag och jesper borde göra slut.
Jag följde med Alice till göteborg, det var ca det bästa jag gjort på hela sommarn! Det var svinroligt där och underbart väder. Då fick jag också ett sms från jesper där han på ett dåligt sätt förklarade att vi borde ta en paus. Då tog det slut.
Det var också då det roliga började, vi hade en heliåsreunion i samband med dyketrocken, där karin, stina och jag hade svinkul! Jag insåg hur förbannat rolig karin egentligen är att umgås med:D

Hösten kom tidigt, jag började skolan i en ny klass, jag umgicks mer med Stina, det var den bästa hösten på länge tror jag! Vi festade, umgicks med teddy och jimmy, och hade det bara allmänt askul. Sen började jag umgås med erik, vi såg mest på film och åt sushi, sånt man gör när man inte har nåt annat att göra, men samtidigt var det roligt och spännande.

Den här korta vintern som precis har börjat har jag mest bara varit med erik, ätit middagar och sett på film.

Jag tänkte att 2009 ska bli minst lika bra om inte bättre. Tack för ett bra år friends! :D

2 kommentarer:

stinis sa...

Hahah! "Roligt, men ganska tråkigt" "Kort, men samtidigt ganska långt" Nu får du bestämma dig kvinna! Tack själv för ett vackert år :) Du får läsa min utvärdering också:D ska skriva en nU! PUSSS // Din viktoria H

sanna sa...

haha jaaaa, men du vet ju hur jag och jesper kunde vara, lite tråkiga sådär :D puss!