måndag 12 januari 2009

Publis

Kära medlemmar, nu för tiden är den värsta tiden i mitt liv på länge känns det som. Idag hade jag italienska, sedan ett hål mellan 9.30 till 13.25, viktigt? Jag gick hem till erik på hålet, vi gjorde ingenting, så det var ju givande.
Jag har tappat bort min iPod och min nyckel till mitt skåp så jag måste gå till sureva och fråga om han kan knipsa upp låset för sjätte gången, det ser jag fram emot.
Jag ser verkligen inte fram emot det förbannade oasis jag ska på, är det någon som vill köpa min biljett?
Imorgon har jag fyra tal jag ska hålla,varav ett på engelska, det är också något jag ser väldigt mycket fram emot, speciellt när jag varken kan svenska eller engelska. Jag borde gå nån sorts retorikkurs, NÄHÄ det var det jag hade gjort i ett halvår utan ett endaste resultat.
Vad ska man göra ikväll då? Skulle egentligen åka tillbaks till erik och baka chocolate chip cookies, som vi hade planerat i tre veckor ungefär, men så kan tydligen inte han...... lika bra att jag går och lägger mig nu.

Jag hatar den förbannade känslan jag har i mitt hjärta som alltid förstör allting, jag måste bli av med den.. Varför ska det var så svårt då?!!??!!!??!?!?!???+.....

2 kommentarer:

Math sa...

Vad an detta? Varför vill du inte gå på Oasis? :((((((((((((((((((((( Och du det där med retorik - om du bara skulle orka våga gå in för det skulle du vara köng, för du formulerar dig så bra. Så deså. Händer in tha weekend? Pus

sanna sa...

Var bara igår jag inte var ett dugg sugen, men idag är jag sugen igen!:) jaaaaaa i know, men nu är kursen slut och jag fick godkänt iaf så det är skönt. Hmmm i don't know, hitta på something ??????